top of page

Vuoden 2020 sormukset. Osa 5: Erikoissormukset

Tämä vuosi lähentelee jo puoltaväliä ja kesäsesongin sormusten valmistus on juuri nyt kiihkeimmillään. Eli on jo korkea aika esitellä loput viime vuoden uniikeista tilaustyösormuksista. Tähän postaukseen keräsin kaikki aikaisempiin kategorioihin sopimattomat sormukset.


Aiemmat osat pääset lukemaan näistä linkeistä:


Viime vuonna ehdimme valmistaa vain muutaman uuden oman sormusmallin. (Ja tämä vuosi näyttää vielä "huonommalta" sen osalta.) Tässä niistä yksi, Theodora. Sormus on keltakultaa ja keskikivenä maagista sinistä valoaan hohtaa pisaran muotoinen kuukivi. Theodora-sormusta voidaan valmistaa myös muista materiaaleista.

Theodora-sormus pisaranmuotoisella kuukivellä

Camille-sormus nousi vuoden 2020 hittimalliksi ja siitä päästiin valmistamaan monenlaisia variaatioita.


Alkuvuoden morsiamelle tehtiin upea, muotoiltu sormus, joka sopi kauniisti aiemmin valmistamamme kihlasormuksen tyyliin ja muotoiluun.

Valkokultainen sormus on muotoiltu kihlasormuksen muotoja ja tyyliä täydentäväksi
Valkokultaiset kihla-ja vihkisormukset

Akvarelli-sormuksen sinisävyiseen versioon istutettiin eri sävyisiä ja muotoisia safiireja, sekä timantteja.

Akvarelli-sormus, jossa kivinä safiireja eri sinisen sävyissä, sekä timantteja.

Tässä punakultaisessa sormuksessa kivet kiertävät koko sormuksen ympäri tasaisin välimatkoin ja kivien väleihin on tehty hentoa koristekuviota kaivertamalla.


Punakultainen kihlasormus koristekaiverruksilla ja timanteilla.

Jokainen lapsi ja lapsenlapsi saivat mummon sormukseen oman kivensä. Timantit sekä eri sävyiset safiirit kulkevat sormuksen pinnalla elämän helminauhana.


bottom of page