top of page

Tilaustyöt

Haluatko toteuttaa kanssani unelmiesi taideteoksen? Ota yhteyttä alla näkyvään sähköpostiosoitteeseen tai laita minulle viestiä instagramin yksityisviestin kautta.

Ennen tilaustyön tilaamista mieti millainen tyyli ja värimaailma sinua miellyttävät. Minkä kokoisen ja muotoisen teoksen haluaisit, mihin sen ripustaisit ja myös millainen budjetti sinulla on käytettävissä. Verkkokaupan valmiiden maalausten kuvista näet tyyliäni ja hintaesimerkkejä. Muista tutustua myös instagram-galleriaani.

1670667421456.jpeg

Yhteystiedot

Parhaiten saat yhteyttä minuun joko sähköpostitse tai Instagramin yksityisviestillä.

Sähköposti

Seuraa minua

  • Instagram
  • Facebook

Abstraktit teokset

Abstraktissa taideteoksessa värit, valo ja muodot keskustelevat ja muodostavat mielenkiintoisia kokonaisuuksia sekä yksityiskohtia. Abstraktissa teoksessa energia ja tunne ovat pääosassa ja jokainen katsoja voi löytää maalauksesta erilaisia yhtymäkohtia omaan elämään ja sisäiseen maailmaansa.

Aito taide tuo sisustukseen mielenkiintoa ja persoonallisuutta, sekä haastaa katsojan löytämään siitä aina uusia yksityiskohtia.

Maalaan mielelläni värikylläisiä, energisia taideteoksia, mutta tilaajan toiveiden mukaan myös neutraalimmat värimaailmat onnistuvat. Abstraktiin teokseen voidaan yhdistää myös esittäviä osia. Maalaan pääsääntöisesti akryylimaaleilla ja yhdistän niihin erilaisia tekniikoita, kuten öljyvahaliituja tai lehtimetallia.

Alla näet esimerkkejä toteuttamistani abstrakteista ja semiabstrakteista töistä.

Jalokivimaalaukset

Jalokivet ovat luonnon tarjoamista aarteista mystisyydessään ja kauneudessaan ylivertaisia. Jalokivien kiehtova säihke ja hohde syntyvät luonnon ja ihmisen yhteistyössä, kun ihminen hioo ja kiillottaa kiven. Maalatessani jalokiviä yritän vangita kuvaan jalokiven ominaisuuksien sekä hionnan aikaasaamaa värien ja valon leikkiä.

Onko sinulla perintäkorussa tai vihkisormuksessasi kaunis jalokivi, jonka loisteen ja kauneuden haluaisit saada myös seinällesi?

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta sinun jalokivesi maalaamisesta. Hintaan vaikuttavat teoksen koko sekä muoto.

Voin maalata jalokiviteoksia akryylimaaleilla, vesiväreillä tai guasseilla.

IMG_20210105_143053.jpg
tyyne_muotokuva.JPG

Lemmikkimuotokuvat

Haluatko kauniin muotokuvan lemmikistäsi tai olisiko eläinpotretti hauska lahjaidea läheisellesi?

Maalaan akryylimaalein muotokuvia mistä tahansa lemmikkieläimestä. Tausta voi toiveidesi mukaan olla joko yksivärinen tai abstraktein värikuvioin koristeltu (ks. mallikuva).

Eläinpotrettia varten tarvitse riittävän tarkan valokuvan. Varmista, että eläimen silmät näkyvät kunnolla (paitsi jos kyseessä on rotu, jolla silmät ovat esimerkiksi tukan takana).

Suosittelen ottamaan valokuvan eläimen kasvojen tasalta. Jos kuvaat eläimen ylhäältä päin, sen mittasuhteet vääristyvät. Värit toistuvat parhaiten, kun otat kuvan riittävässä luonnonvalossa. 

Autan sinua mielelläni sopivan valokuvan valinnassa.

bottom of page