top of page

Vuoden 2019 sormukset. Osa 5: Erikoissormukset

Viimeistä postausta viedään tässä sarjassa! Tähän on koottu kaikki erikoisemmat, muihin kategorioihin sopimattomat sormukset, jotka olemme saaneet toteuttaa viime vuonna. Kaikki toisiinsa nähden aivan erilaisia, kaikki yhtä ihania!


Tässä valkokultaisessa vihksisormuksessa kivenä on kaunis turkoosin meren värinen larimar. Yksityiskohtina sirot kaiverrukset rungossa ja kiven istutuksessa, sekä pienet valko- ja keltakultaiset pallot.


Pisaranmuotoiset kivet ovat nostaneet suosiotaan viime aikoina. Tässä pisaranmuotoa on korostettu vielä pienemmillä kivillä pisaran alapuolella.


Leveään sormukseen istutettiin monta pientä turmaliinia kukkasen muotoon.


Hopeisessa sormuksessa on suuri kivi, jossa voi melkein nähdä jonkin kaukaisen maan rantaviivaa.Käärme on ollut suosittu aihe sormuksissa kautta aikojen. Tämä käsityönä valmistettu sormus on tehty asiakkaan vanhoista sormuksista sulattamalla materiaali uudelleen käyttöön ja muotoilemalla se sitten käärmeen muotoon.Tämä sormus sai innoituksensa Lacey Grace -sormusmallistamme, mutta keskikiven halo-istutus jätettiin tällä kertaa pois.


Hopeinen sydänsormus valmistui lahjaksi suloiselle päivänsankarille.Ihanan bohotyylinen sormus syntyi cushion-hiontaisesta safiirista, keltakullasta sekä pienistä timanteista.


Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page