top of page

MEIDÄN TARINAMME

Kultasepänverstas CaiSanni on kahden kultaseppänaisen yhteinen toteutunut unelma. Meille on tärkeää nähdä oma kättemme jälki valmiissa tuotteessa ja teemmekin korumme vanhoja käsityöperinteitä kunnioittaen. Verstaamme valtti ja päätuote ovat upeat käsityönä asiakkaan toiveiden mukaan valmistetut vihki- ja kihlasormukset. Käsin tehty sormus on paitsi kestävämpi kuin teollisesti valmistettu, sille myös syntyy sitä valmistettaessa oma yksilöllinen luonteensa.

Olemme molemmat valmistuneet Lahdesta Koulutuskeskus Salpauksen kultaseppälinjalta ensin kultasepänalan artesaaneiksi, jonka jälkeen suoritimme myös kultasepän ammattitutkinnon, eli niin sanotun kisällitutkinnon. Valmistumisen jälkeen Sanni lähti harjoittamaan kultasepän ammattia Helsinkiin ja Kaisa jäi laajentamaan ammattitaitoaan käsinkaivertajan opinnoissa. CaiSanni perustettiin kesällä 2012, ja siitä asti olemme saaneet toteuttaa asiakkaidemme sormus- ja koru-unelmia.

hortensia_edited.jpg
caisanni_kaisajasanni.JPG

VERSTAS

Kultasepänverstas CaiSanni sijaitsee Eurajoella, Taipaleen kylässä, idyllisessä maalaismaisemassa. Valmistamme kaikki korut itse paikan päällä. Kerromme mielellämme korujen valmistuksesta, materiaaleista ja käyttämistämme työmenetelmistä. 

Suunnittelemme ja toteutamme myös asiakkaan toiveiden mukaiset korut. Verstaallamme on mahdollisuus istua rauhassa alas ja keskustella sekä luonnostella yhdessä haluttua korua. Olemme avoinna ajanvarauksella, joten pystymme palvelemaan ja keskittymään vain sinuun.  Jos matkat ovat pitkät, tai et muuten pääse paikan päälle, ei hätää: korujen suunnittelu ja tilaaminen onnistuu myös sähköpostin välityksellä!

Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan korujen ihanaan maailmaan!

KEITÄ ME OLEMME?

Sanni
Sanni Jakoleff

Sanni on pikkutarkka kivenistuttaja, joka haluaa haastaa itsensä aina parempiin suorituksiin ja kokeilla rajojaan uusien haasteiden kanssa. Sisua tältä naiselta ei myöskään puutu. Sanni on myös menestynyt maailmalla järjestetyissä kultasepänalan kisoissa. Sanni vastaa verstaallamme sormusten ja muiden korujen valmistuksesta.

Vapaa-ajallaan Sanni seuraa jääkiekkoa, liikkuu luonnossa, puuhailee puutarhapalstalla ja nikkaroi mielellään.

Kaisa_edited.jpg
Kaisa Juhola

Kaisan luonnoskirjassa syntyvät lähes kaikki verstaamme koruideat. Hänen muotokielensä on naisellinen, runsas ja värikäs. Kaisa yhdistelee myös mielellään koristekaiverrusta koruihin ja rakastaa värikkäitä jalokiviä. Työhönsä hän suhtautuu intohimoisesti ja haluaa aina oppia uusia taitoja.

Kaisa harrastaa maalausta, tanssia ja ulkona liikkumista marjastaen sekä sienestäen. Keväällä ja kesällä puutarhapalsta vie suuren osan sekä Kaisan, että Sannin vapaa-ajasta.

CaiSanni kassi

YHTEYSTIEDOT

Koskitie 21 A

27150 Eurajoki

info@caisanni.fi | 044 - 700 4433

Olemme avoinna ainoastaan ajanvarauksella.

Yhteystiedot

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • YouTube
bottom of page