top of page
omakuva_artbyannakaisa_vaaka.jpg

Tervetuloa sivuilleni

Hei! Olen Anna-Kaisa Juhola, 40+ ikäinen taiteilija, kultaseppä ja luova sielu. Asun maalla lapsuuden kodissani puolisoni ja kissamme kanssa.

Rakastan kauneutta, värejä ja pikkutarkkaa työskentelyä. Esteettisyys on minulle tärkeää ja haluan maalauksillani tuoda ihmisille palan kauneutta ja luksusta arkipäivään.

Näiltä sivuilta löydät taidettani, voit lukea miten voit saada oman, juuri sinun toiveidesi mukaan maalatun tilausteoksen tai tutustua originaaleihin maalauksiini.

Uutuudet verkkokaupassa

piirrajamaalaatimantteja_ekirja1.png

Uutta: E-kirja

PIIRRÄ JA MAALAA TIMANTTEJA

Tässä kirjassa opetan vaihe vaiheelta sinua piirtämään ja maalaamaan upeita, värikkäitä ja hämmästyttävän aidon näköisiä timantteja ja muita jalokiviä.

1676814674180.jpg

Tilausteokset

Maalaan mielelläni tilaustöitä. Olen erikoistunut värikylläisiin abstrakteihin, mutta myös neutraalimpi värimaailma onnistuu juuri sinun toiveidesi sekä sisustusmakusi mukaan. 

Abstraktien aiheiden lisäksi maalaan myös lemmikkimuotokuvia, sekä jalokivimaalauksia. Voit siis teettää potretin myös rakkaasta lemmikistäsi, oli se sitten koira, kissa, undulaatti tai vaikkapa käärme. 

Jalokivimaalauksen voin maalata esimerkiksi vihkisormuksessasi loistavasta kivestä.

IMG_20220220_111709 (2).jpg
Julisteet
1676021209143.jpg

Julisteet

Taiteestani tehtyjä julisteita löydät Julistamo.fi verkkokaupasta.

 

work-144773688-pet-blanket.jpg

Tuotteet

Osta taiteestani tehtyjä tuotteita, kuten vaatteita, printtejä, tarroja, kodin tekstiilejä yms. Redbubble-palvelusta.

Maalausillat

Oletko halunnut kokeilla abstraktien teosten maalaamista, mutta et oikein tiedä miten aloittaa? Tai tuntuuko sinusta, että sisäinen kriitikkosi estää sinua nauttimasta luovasta tekemisestä? Tule mukaan intuitiivisen maalauksen iltaan, jossa voit turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä tutustua maalaamisen ihanaan maailmaan.

IMG_20230501_115240_1.jpg

Yhteystiedot

Parhaiten saat yhteyttä minuun joko sähköpostitse tai Instagramin yksityisviestillä.

Sähköposti

Seuraa minua

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page