top of page

Vuoden 2019 sormukset. Osa 4: Trilogy-sormukset

Trilogy-sormus on kolmikivinen sormus, joka klassisimmallaan on toteutettu niin, että keskikiven molemmin puolin ovat keskenään samanlaiset, hieman keskikiveä pienemmät, kivet. Kolme kiveä symboloivat menneisyyttä, nykyisyyttä (keskikivi) ja tulevaisuutta. Yleensä näiden ajatellaan tarkoittavan kihla- tai hääparin menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta, mutta miksipä ei trilogy-sormusta voisi teettää itselleenkin muistuttamaan ajan kulusta ja nykyhetken merkityksestä, menneisyyttä ja tulevaisuutta unohtamatta. Toisen version mukaan kivet symboloivat ystävyyttä, rakkautta ja uskollisuutta. Kuten kaikilla sormuksilla, myös kolmekivisillä trilogy-sormuksilla on lukemattomia variaatioita.


Ensimmäisetksi sormus, joka ei ehkä ole ihan perinteinen trilogy-sormus. Tämä Camille-sormus on saanut innoituksensa Gabriella-sormuksesta ja Camillea voisikin kutsua Gabriellan pikkusiskoksi. Materiaaleina punakulta, timantit ja safiiri.


Keltakultainen putkirunkoinen trilogysormus pisarahiontaisella ja pyöreillä moissaniiteilla.


Tämä sormus näyttää päältäpäin hyvin klassiselta kolmikiviseltä sormukselta…


…mutta sivukuva paljastaa pienen suloisen yllätyksen. Valkokulta ja timantit.


Tämän sormuksen esittelimme jo halosormukset osiossa, mutta upea sormus ansaitsee paikkansa myös tässä postauksessa. Valkokulta punakultaisin yksityiskohdin, ruusuhiontaiset moissaniitit ja synteettiset timantit.


Tähän sormukseen asiakas toivoi kivien epäsymmetristä asettelua ja koska kaikki kivet ovat hieman eri kokoisia keskenään, niin se toimiikin tässä erityisen hyvin. Valkokulta, kirkkaat ja sininen timantti.

bottom of page