top of page

Vuoden 2019 sormukset. Osa 3: Halosormukset

Viime vuonna valmistetuista tilaussormuksista kolmantena esittelyvuoroon pääsevät halosormukset. Halosormus on yksi suosituimmista sormusmuodoista, mutta kuten kuvista huomaa variaatioita on niin paljon, että toista samanlaista tuskin kävelee ihan hetkeen vastaan.


Grace Classy sormus 0.25ct keskustimantilla.

Ihanan siro, mutta samalla näyttävä ja klassinen sormus.


Jaetturunkoinen halosormus princess-hiontaisella keskustimantilla. Tässä platinasormuksessa yhteensä 0.8 tct timantit.Sofia-sormus upealla 8mm cushionhiontaisella moissaniitilla.


Tämä näyttävä sormus on lopputulos useamman mallistomme sormuksen yhdistelmästä. Kivinä sormuksessa moissaniitti, timantit sekä siniset safiirit.


Meghan-sormus on yksi harvoista uusista mallisormuksista, jonka ehdimme valmistaa viime vuonna. Tänä vuonna aiomme tehdä parannuksen tässä ja tehdä uusia malleja enemmän.


Upea kolmeosainen halosormus, josta ei säihkettä puutu. Keskikivinä ruusuhiontaiset moissaniitit ja pienet kivet synteettisiä timantteja.


Usein halosormukset valmistetaan valkokultaisina värittömillä timanteilla, mutta keltakultaisena värillisellä keskuskivellä näyttää yhtä lailla upealta!


Asiakkaan vanhoista sormuksista ja muutamista irtotimanteista muokattiin uusi sormussetti.

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page