top of page

Vuoden 2017 sormukset. Osa 3: Rivisormukset

Rivisormus, tuttavallisemmin rivari, on muuntautumiskykyinen perusmalli, joka valitaan usein käytettäväksi yhdessä jonkin muun sormuksen kanssa. Rivisormus parhaimmillaan täydentää ja korostaa sen kanssa käytettävää sormusta, mutta ei rivisormus ole tylsä vaihtoehto yksinäänkään pidettäväksi.


Ensimmäisenä taas jo viime vuoden puolella tehty sormus, mutta halusin ottaa tämän mukaan, sillä toteutus on tässä hieman erilainen, kuin muissa alla olevissa sormuksissa. Kivien kastikoina usein solitairesormuksista tuttu kruunu, joita tässä kaunokaisessa on viisi kappaletta. Kivien koot suurenevat keskelle ja lopputuloksena on erittäin näyttävä sormus.


Grace-sarjan kihlasormuksesta tässä versio, jossa sormuksen molemmissa reunoissa on piparkakkumainen muoto. Tästä sormuksesta valmistamme myös toisesta reunastaan suoraa versiota, joka istuu kauniisti monien erilaisten sormusten rinnalle.


Theresa-sormus on kevään uutuusmallejamme, joista alla sekä valko- että keltakultainen versio. Kivien määrää voidaan soveltaa sormuksen koon mukaan, kuten alla onkin tehty. Keltakultaisessa sormuksessa kaaria on yksi vähemmän.


Keltakultainen Eleonoora-puoliallianssi valmistettiin keltakultaisen Isabella-kihlan kaveriksi. Kokonaisuudesta tulikin erittäin suloinen.


Tämä keltakultainen allianssisormus on siitä erikoinen, että kivet on istutettu sormuksen päällipuolen sijaan sormuksen sivulle. Tässä sormuksessa kivinä mustat timantit, sekä joukossa yksi vaaleanpunainen safiiri. Tästä sormuksesta olemme valmistaneet useitakin erilaisia versioita. Ehkäpä voisin esitellä niitä joku kerta ihan omassa postauksessaan.Viimeisenä kolme versiota Anne-rivisormuksesta. Kaikissa sormuksissa kivien istutustyyli on sama, mutta kivien määrä, koko ja väri saavat aikaan hyvin erilaiset lopputulokset. Ylemmässä sormuksessa kivinä 0.25ct, 2×0.16ct ja 2×0.1ct painoiset timantit. Keskimmäisessä, puoliallianssisormuksessa 0.015ct kiviä on 17kpl. Anne-puoliallianssisormus on mainio pari esimerkiksi Sofia tai Grace Classy -sormuksillemme. Alin rivisormus on keltakultaa ja siinä vuorottelevat hauskasti mustat sekä kirkkaat timantit.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page