top of page

Sofia ja muut halosormukset

Halosormus, carmoser, diana-sormus. Suomalaisittain karmu, karmuseerinki tai seppelistutus. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Klassiset, ylelliset halosormukset ovat tällä hetkellä erityisen suosittuja.

Mallistomme Sofia-sormus edustaa tätä sormustyyliä puhtaimmillaan. Keskikivi on istutettu kynsillä eli krappanoilla, jotta se pääsee loistamaan mahdollisimman hyvin sormuksen pääosassa. Pienet timantit ympäröivät keskikiveä korostaen sen kauneutta. Sofia-mallissa pienet kivet on istutettu perinteisesesti suoraan materiaalista viilatuilla kynsillä ja rungossa on samalla tyylillä istutettuja kiviä. Sofia Elisa -mallissa nämä rungon kivet on jätetty pois, jolloin lopputulos on hieman simppelimpi, mutta yhtäkaikki kaunis. Vaikka sormuksen idea ja käytetyt tekniikat ovat jokaisessa Sofia-sormuksessa samat, saadaan silti keskikiveä vaihtamalla ja materiaalivalinnoilla tästäkin mallista monia erilaisia variaatioita aikaan.Halosormuksia on myös muunlaisia. Toiset helpommin, toiset vähän löyhemmin erotettavissa tämän tyylin edustajiksi. Keskikiveä ympäröivät pikkukivet voidaan istuttaa erilaisilla tekniikoilla. Myös kivien kokoa vaihtelemalla, mittasuhteilla leikittelemällä ja erilaisilla viimeistelytekniikoilla saadaan aikaiseksi haluttaessa esimerkiksi kukkasta, lumihiutaletta tai pitsiä muistuttava lopputulos.
Jos löydät joukosta oman suosikkisi tai kiinnostuit teettämään aivan omanlaisen, uniikin halosormuksen, ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi sormus!

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page