SUOMESSA SUUNNITELTUJA JA KÄSITYÖNÄ VALMISTETTUJA KORUJA.
          

VERKKOKAUPPA  |  ETSY  |  BLOGISINUN SORMUKSESI TARINA

Valokuvin dokumentoitu matka kultasepän työpöydältä vasempaan nimettömääsi. Ihana muisto liitettäväksi hääkuva-albumiisi.

Voimme ikuistaa sormuksesi työstön valokuvakertomuksena kultasepän työpöydältä valmiiksi sormukseksi. Valokuvat eri työvaiheista ovat ihana muisto lisättäväksi hääkuva-albumiin. Saat myös laadukkaan valokuvan valmiista sormuksista jonka voit suurennuttaa vaikkapa tauluksi. Voitte käyttää sormuskuvia myös esimerkiksi hääkutsujen kuvituksena, vieraskirjan somistuksessa tai teettää niistä erilaiset kiitoskortit. 
Kuvaamme jokaisen kuvan juuri sinun sormuksesi työstöstä. Kuvat ovat aitoja, oikeita työkuvia verstaaltamme. Valmiit sormukset valokuvataan studiossa. Halutessasi voit toimittaa meille myös hääteemanne mukaista rekvisiittaa valokuvausta varten, kuten vaikkapa hääkarkkirasioita tai morsiamen asusteita. Otamme ilomielin vastaan myös toiveita kuvien sisällöstä ja tyylistä.

Tarjoamme valokuvausdokumentointia kihla- ja vihkisormusten lisäksi myös kaikkiin muihin mallistomme koruihin, sekä mittatilaustyönä valmistettuihin sormuksiin ja koruihin. Mittatilaustöissä on mahdollista dokumentoida kuvin myös suunnittelu- ja ideointivaihetta.


Hinnat:

120 €
Sis. 13 valokuvaa työvaiheista ja kaksi kuvaa valmiista sormuksesta/korusta. Yhteensä vähintään 15 valokuvaa.

Toimitus: CD-levyllä tai 10-koon paperikuvina.


Kultasepän lehtisahassa on hyvin ohut terä.
Kivet asetetaan valmiiseen kastikkaan huolellisesti. Lopuksi valmis sormus kiillotetaan
Klikkaa kuvat suuremmaksi!
© Kultasepänverstas CaiSanni | Pappilankatu 18, 26100 Rauma | caisanni.verstas@gmail.com | p. 044-700 4433