SUOMESSA SUUNNITELTUJA JA KÄSITYÖNÄ VALMISTETTUJA KORUJA.
          

VERKKOKAUPPA  |  ETSY  |  BLOGISEPÄT


Kultasepänverstas CaiSanni on kahden kultaseppänaisen yhteinen toteutunut unelma. Meille on tärkeää nähdä oma kättemme jälki valmiissa tuotteessa ja teemmekin korumme vanhoja käsityöperinteitä kunnioittaen. Käsin tehty sormus on paitsi kestävämpi kuin teollisesti valmistettu, sille myös syntyy sitä valmistettaessa oma yksilöllinen luonteensa.

Olemme molemmat valmistuneet Lahdesta Koulutuskeskus Salpauksen kultaseppälinjalta ensin kultasepänalan artesaaneiksi jonka jälkeen suoritimme myös kultasepän ammattitutkinnon, eli vanhan kisällitutkinnon. Valmistumisen jälkeen Sanni lähti harjoittamaan kultasepän ammattia Helsinkiin ja Kaisa jäi laajentamaan ammattitaitoaan käsinkaivertajan opinnoissa.

Kaisa Juhola
Kaisan luonnoskirjassa syntyvät lähes kaikki verstaamme koruideat. Hänen muotokielensä on naisellinen, runsas ja värikäs. Kaisa yhdistelee myös mielellään koristekaiverrusta koruihin. Työhönsä hän suhtautuu intohimoisesti ja haluaa aina oppia uusia taitoja.

Sanni Jakoleff
Sanni on pikkutarkka kivenistuttaja, joka haluaa haastaa itsensä aina parempiin suorituksiin ja kokeilla rajojaan uusien haasteiden kanssa. Sisua tältä naiselta ei myöskään puutu. Sanni on menestynyt maailmalla järjestetyissä kultasepänalan kisoissa. Vuonna 2010 Sanni sijoittui toiseksi pohjoismaisissa valmistuvien kultaseppien mestaruuskisoissa (Bella Nordic Jewellery Awards) ja vuoden 2011 syksyllä viidenneksi nuorten ammattitaidon maailmanmestaruuskisoissa (WorldSkills) Lontoossa.
© Kultasepänverstas CaiSanni | Pappilankatu 18, 26100 Rauma | caisanni.verstas@gmail.com | p. 044-700 4433