SUOMESSA SUUNNITELTUJA JA KÄSITYÖNÄ VALMISTETTUJA KORUJA.
          
VERKKOKAUPPA  |  ETSY  |  BLOGI

PALVELUT

Verstaaltamme löydät erilaisia uniikkikoruja. Nämä ovat kuin pieniä taideteoksia, jollaisen hankkiessasi voit olla varma sen ainutlaatuisuudesta ja siitä että toista samanlaista ei tule vastaan.

Suunnittelemme ja valmistamme myös asiakkaan toiveiden mukaiset korut. Halutessaan asiakas voi olla mukana suunnittelutyössä tai vain kertoa meille budjettinsa ja muutamia ajatuksia korusta ja antaa meidän hoitaa loput.

Tilaustöiden ja uniikkien korujen lisäksi verstaallamme on esillä myös omat mallistomme. Vihki- ja kihlasormuksia löytyy kattava ja jatkuvasti laajeneva valikoima.

Käsin valmistettu koru ansaitsee myös käsin tehdyn kaiverruksen. Verstaallamme valmistettujen tuotteiden lisäksi Kaisa kaivertaa myös asiakkaan omiin koruihin, pöytähopeisiin jne. Perinteisen nimen ja päivämäärän lisäksi tuotteeseen voidaan kaivertaa myös monogrammeja, kuvia, ornamentteja, runoja tai muita tekstinpätkiä. Vain mielikuvitus ja käytettävissä oleva tila ovat rajana. Metallikaiverrusten lisäksi teemme myös lasinkaiverrukset.

Aina korun valmistusta ei tarvitse aloittaa nollasta, vaan voimme myös uudistaa vanhoja korujasi esimerkiksi istuttamalla sormukseen kiven tai useampia, tai muuntamalla kaverinsa kadottaneesta korvakorusta riipuksen. Myös korujen korjaus, huolto ja puhdistus onnistuvat meillä. Esimerkisi timanttisormuksen istutuksen pysyvyys kannattaa tarkastaa silloin tällöin ja samalla kiillotamme ja puhdistamme sormuksen. Teemme myös helminauhojen uudelleenpunonnat.

Sinun sormuksesi tarina -valokuvauspalvelu

Voimme ikuistaa sormuksesi työstön valokuvakertomuksena kultasepän työpöydältä valmiiksi sormukseksi. Valokuvat eri työvaiheista ovat ihana muisto lisättäväksi hääkuva-albumiin. Lue lisää palvelusta.

Personoidut kakkukoristeet


Suunnittelemme ja valmistamme persoonalliset kakkukoristeet esimerkiksi hääkakun kruunuksi. Voit valita kakkukoristeeksi esimerkiksi oman monogrammin, nimen tai onnentoivotuksen. Kakkukoristeistamme voit lukea lisää täältä.
Suunnittelu
 
© Kultasepänverstas CaiSanni | Pappilankatu 18, 26100 Rauma | caisanni.verstas@gmail.com | p. 044-700 4433