SUOMESSA SUUNNITELTUJA JA KÄSITYÖNÄ VALMISTETTUJA KORUJA.
          
VERKKOKAUPPA  |  ETSY  |  BLOGI


MATERIAALIT

Kun koru tehdään käsityönä, huolella ja tarkkuudella, siihen kuluu aikaa. Jotta valmis koru myös kestää aikaa, se kannattaa valmistaa vain parhaista materiaaleista. Käytämme koruissamme pääasiassa 750 pitoista (18 kar) palladiumvalkokultaa, punakultaa tai keltakultaa, sekä 925 (sterling) pitoista hopeaa. Teemme koruja myös titaanista, palladiumista (950) tai platinasta (950). Valmistamamme korut eivät sisällä nikkeliä ja ne ovat aina "täyttä tavaraa", eivät pinnoitettuja tai dubleeta.

Leimaamme korumme nimi-, pitoisuus- ja vuosileimoilla.

Koruihin on saatavilla erilaisia jalokiviä, korukiviä, helmiä ja timantteja. Kivet hankimme kotimaasta ja ulkomailta luotettavilta kivimyyjiltä.

TIMANTTIEN ALKUPERÄ

Kaikki myymämme timantit on hankittu laillisista lähteistä, jotka eivät ole osallisina konfliktien rahoituksessa ja noudattavat Yhdistyneiden Kansakuntien päätöslauselmia. Vakuutamme, että myymämme timantit ovat konfliktivapaita perustuen kirjallisiin vakuutuksiin timanttiemme toimittajalta. Käytämme tunnettua ja luotettavaa suomalaista timanttien maahantuojaa

MOISSANIITTI

Timanttien ja muiden jalokivien rinnalla valmistamiimme koruihin voit valita myös synteettisen moissaniitin. Lue lisää moissaniitista täältä.

MATERIAALIEN KIERRÄTYS

Jalometallit ovat maailman tehokkaimmin kierrätettyjä materiaaleja. Vanhojen, romukultana myytyjen korujen lisäksi kierrätetään myös korun työstössä tuleva metallipuru, eli niin sanottu kretsi. Suomessa käytettävä kulta onkin nykyään lähes sataprosenttisesti kierrätyskultaa. Myös hopea ja muut jalometallit kierrätetään ja hyödynnetään tehokkaasti.

Jos sinulla on vanhoja koruja joiden materiaalin haluaisit käyttää hyödyksesi esimerkiksi sormuksen tai muun uuden korun valmistuksessa, se on myös hyvin mahdollista.

Valikoimastamme löytyy myös jonkin verran kierrätyskiviä, sekä synteettisinä, että aitoina luonnon jalokivinä. Nämä kivet on purettu vanhoista koruista ja tarkastettu hyväkuntoisiksi. Kierrätyskiven valinta säästää sekä luontoa, että kukkaroasi. Huomioithan kuitenkin, että kierrätyskiviä on saatavana rajoitetusti.

MIELENKIINTOISTA LUETTAVAA

Kullan arvoista tietoa. Tukesin opas jalometallituotteista.
Timantit.com Timanttitetoutta.
Korutietoutta CaiSannin blogissa.Ihanat jalokivet

materiaalin sulatus

Helminauhoja

© Kultasepänverstas CaiSanni | Pappilankatu 18, 26100 Rauma | caisanni.verstas@gmail.com | p. 044-700 4433